Da Metronomy gæstede Loppen

I går aftes lagde britiske Metronomy vejen forbi Christiania og Loppen i anledning af deres Europa tour. Dagen før spillede de op til narrestreger i Hamburgs altid festlige Reeperbahn område og i dag går det ud over Stockholm. De har fire albums på samvittigheden, og touren er en promovering af deres seneste udspil ‘Love Letters’. Dette er måske ikke deres stærkeste skive, men omvendt er det også svært at holde kadencen ovenpå deres seneste to glimrende udspil ‘The English Riviera’ (2011) og ‘Nights Out’ (2008). Koncerten blev heldigvis heller ikke en ensidig affære centreret om den nye skive, da bandet kom godt omkring deres mange små popperler. Vi blev forkælet med ‘Radio Ladio’, ‘Holiday’, ‘Heartbreaker’, ‘She Wants’, ‘The Look’ og en af 10’ernes bedste pop singler ‘The Bay’. Vævet ind i mellem disse, blev vi præsenteret for lige dele fyldemateriale og fine pop sange. Titelnummeret fra nyeste plade, fandt jeg ikke nævneværdig ved mine første mange gennemlytninger, men live fungerer sangen nærmest optimalt – der var næsten lignelser til stadionrock anno 1984. Og i stærk kontrast til dette, så formåede albummets absolut bedste nummer ‘I’m Aquarius’ ikke rigtig at komme ud over rampen. Alligevel var det en rigtig fornøjelig aften i selskab med et af tidens bedste pop bands.

Herunder kan i se og høre ‘I’m Aquarius’. Læg i særdeleshed mærke til det rumskib Joseph Mount sidder i.

Rumsibet ligner ret meget et af de skibe Mœbius havde tegnet til ‘Jodorowsky’s dune’ (se mit tidligere blogindlæg). Det kan simpelthen ikke være et kreativt tilfælde, men så længe det er flot, går det nok altsammen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s