DIY Kaos

Punkens DIY attituder var særdeles fremherskende, indtil scenen åd sig selv op indefra og bl.a. New Romantics overtog pladsen i den spirrende ungdoms hjerter. Selvom punken og post-punken, den åndsbeslægtede arvetager, ikke nåede mange år i pole position (red. hvis de nogensinde var det), har de i eftertiden affødt meget god musik.

Et af de let oversete bands fra post-punkens glansperiode er Crawling Chaos. Dette lille band havde en begrænset levetid og ganske få udgivelser. Dog har de den brilliante ‘Sex Machine’ til deres navn:

Et glimrende bevis på, at punkens DIY kultur frembragte spændende musik!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s